Er der problemer med betaling på netbutikken skal du måske have oprettet følgende,

link for oprettelse 3 dsecure: https://enroll.3dsecure.no/nets-nemid-enroller/EnrollSite

 Salgs- og leveringsbetingelser
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Glyngøre Shellfish.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Glyngøre Shellfish.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Glyngøre Shellfish. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Glyngøre Shellfish anses for sket, når kunden har fået varen udleveret.
Alle bestillinger sendes med Danske fragtmænd, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Glyngøre Shellfish.

Levering er kun i Danmark efter Danske Fragtmænds Leveringsbetingelser og leveringsområder.

Bestilling af varer inden tirsdage kl. 15.00, leveres torsdage mellem kl.10-17 i samme uge.
Bestilling af vare inden onsdag kl. 15.00, leveres fredage mellem kl.10-17 i samme uge.

Dog kan det være muligt, at bestille inden kl.12 dagen før leveringsdagen på hverdage.

🐣”I Påsken bestilling inden mandag til levering onsdag” og efter aftale.


Kristi Himmelfartsdag
2024 Uge 19. Levering
onsdag d.8.maj.

Jul 2024 op til jul leveres d.19-20. december med danske Fragtmænd 

Nytår 2024 leveres den 26-27. december.
Skriv i leveringdetalje “nytår”  

Opsamlingssted kan komme på tale

– med mindre andet er ønsket og bekræftet.

Er der ikke nogen hjemme “sættes varerne ved døren uden kvittering”
Vigtigt levering på små Ø’erne, se nederst

Oplyste leverings tidspunkt er vejledende og kan også fraviges op til helligdage.

Varerne sendes i robust kølekasse

Risikoen
Risikoen for varer bestilt i Glyngøre Shellfish webshop overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Glyngøre Shellfish webshop skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Glyngøre Shellfish webshop. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Glyngøre Shellfish webshop har stillet dig i udsigt. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Glyngøre Shellfish webshop.

Fortrydelsesret
Da Glyngøre Shellfish LEVERER FØDEVARER ER DER INGEN FORTRYDELSESRET i henhold til Forbrugeraftaleloven § 17, stk. 2, nr. 1.
Varerne stilles på adresse hvis der ikke er nogen hjemme, skulle det ske at varerne tages retur af fragtmanden eller er væk på grund af, af der ikke er nogen hjemme ved levering, er ansvaret købers.
Skulle der være reklamationer, høre vi selvfølgelig gerne og vil altid arbejde på at finde en løsning.

Glyngøre Shellfish yder 14 dages fortrydelsesret på IKKE FØDEVARER, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Glyngøre Shellfish underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til fragtmanden, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: sb@danishshellfish.com

Pris og betaling
I Glyngøre Shellfish webshop har du mulighed for at betale med Dankort, Visa/Dankort, eDankort, Mastercard og Mobilepay.
Alle priser i Glyngøre Shellfish webshop på web-adressen http://www. danishshellfish.com  er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Kr. 95 omkostning pr. ordre.

Til nytår kan der vælges en dyrer transport pris, det vil sige der kan bestilles i god tid. Derfor kan der måske spares på råvarerne, da Hummer mv. altid stiger og vi kan så kompensere.

 

Opsigelse af abonnement

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement eller stille dit abonnement i bero, skal du helst selv går ind og afmelde eller skrive e-mail 14 dage før levering på: sb@danishshellfish.com